Tampereen likka

Ystävät kertovat
”Sinulla on laaja tietämys yhteiskunnallisista asioista sekä asioiden hoidosta; olethan ollut monessa toimielimessä pitkään. Ajat pienten ihmisten asioita tietotaidolla sekä sydämellä, et ole paatunut poliitikko etkä kaavoihin kangistunut. Osaat heittäytyä tilanteisiin niiden vaatimalla tavalla (on se sitten liiton puheenjohtajuus tai fiilistely artistin lavan edess). Se on taito, jota arvostan sinussa.”

”Olet työhösi ja asioihin sitoutunut, ahkera etkä luovuta helposti vaikeiden asioiden edessä. Yrität löytää ratkaisuja monelta kantilta. Positiivien ja mukava persoona.”

”Olet ystävänä luotettava, avoin, ystävällinen ja sydämellinen. Iloisuutesi ja hymysi ovat sinussa ihania ulkoisia piirteitä.”

”Olet avoin ja luotettava ystävä, joka toimii usein primus moottorina yhteisössäsi. Sitoudut, otat selvää asioista ja kannat vastuuta, et luovuta. Ihana ystävä!”

”Olet hyvä kuuntelija ja sparraaja elämän eri vaiheissa. Olet antanut hyvän mallin siitä kuinka toimia lastentarhanopettajana ja esimiehenä päiväkodissa.”

”Huippu hauska seuraihminen, ihanien juhlien järjestäjä, joissa ystävät tapaavat toisensa.”