Miksi lähdin puoluepolitiikkaan?

Monivuotinen ay-toiminta ja halu panostaa jäsenkunnan asioiden hoitoon ovat olleet minulle tärkeitä. Olenkin voinut vaikuttaa asioihin myös valtakunnan tasolla. Kiinnostus politiikkaan vahvistui, olinhan aktiivinen kaupungin asioiden seuraaja, ja kaupungin työntekijänä koki myös epäkohtia. Vanhempani olivat demareita ja myös aktiivisia taustatoimijoita, kun olin lapsi ja nuori. Liityin siihen puolueosastoon, missä vanhempanikin olivat, toki jo ainaisjäseninä.
Puolueen arvomaailma oli ratkaiseva tekijä, hyvinvointipalveluiden laatuun halusin vaikuttaa ja tietysti kasvatukseen ja opetukseen. Halusin panostaa myös ympäristöasioihin ja kestävän kehityksen tavoitteisiin – siinähän ne tärkeimmät. Puoluetoiminta sopi tietysti myös yhdistystoimijalle, sopiva jatkumo.

Politiikassa teen töitä hyödyntäen monipuolista osaamista ja kokemusta elämässä. Teen töitä sydämellä.

Monivuotisena yhdyskuntalautakunnan jäsenenä olen myös päässyt käsittelemään arkkitehtuuria, rakentamista ja kaavoitusta, eli arkkitehtuuriharrastukseni on näin päässyt toteutumaan.
Kaupunginhallituksen ja Konsernijaoston jäsenyydessä olen voinut hyödyntää laaja-alaista osaamistani, ja eipä ole haittaa silläkään, että pidän työhyvinvointia ja osallisuutta oleellisena.

Valtuustoryhmän toinen varapuheenjohtajan tehtävä on ollut mielenkiintoinen ja vahvistanut osaamistani.

Nykyisessä puolueosastossa, Hakametsän Sosialidemokraatit, olen toiminut johtokunnassa ja ollut myös varapuheenjohtaja.