WEBINAARI: Tampereen seutu oppimisen edelläkävijänä torstaina 22.4.2021 klo 18.00

Miltä lastemme oppimisympäristöjen tulevaisuus näyttää? Entä mitkä ovat kuntien keskeisimmät haasteet oppimisen murroksen edessä? Miten voimme taata, että kaikilla lapsilla on saavutettavissa oppimistilat, jotka tukevat oppimista parhaalla mahdollisella tavalla?

Fiksuja oppimistiloja kehittävä ja valmistava Parmaco Oy järjestää kuntavaalien alla kasvatus- ja koulutusaiheisen keskustelutilaisuuden verkossa torstaina 22.4. klo 18.00.


Illan aikana kolme tamperelaista kuntapäättäjää saapuu keskustelemaan, miten valtuusto voi olla tukemassa uudenlaisten ratkaisujen käyttöönottamista kunnan kouluverkossa, miten oppimisympäristöt saadaan tukemaan kaikkien lasten oppimista ja miten yhteistyö innovatiivisten toimijoiden kanssa voi tehdä kouluistamme entistä parempia.

Mukana keskustelussa Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kansanedustaja Anna-Kaisa Ikonen Kokoomuksesta,
apulaispormestari Jaakko Stenhäll Vihreistä
ja kaupunginvaltuutettu Anne Liimola SDP:stä.

Lisäksi saamme illan aikana keskustelua kiihdyttämään terveiset EEX:n koulutusalan asiantuntija Heini Karppiselta digitalisaation vaikutuksista oppimiseen. Parmacon toimitusjohtaja Sami Laine avaa puolestaan puheenvuorossaan oppimisympäristöjen merkitystä kouluja ja päiväkoteja valmistavan yrityksen näkökulmasta.

Tilaisuuden moderoi Ylen koulutusasioihin erikoistunut toimittaja Anu Heikkinen.

Tilaisuuteen voit ilmoittautua https://fi.surveymonkey.com/r/MGGVNN5

Saat tarkemman tilaisuuden ohjelman ja linkin tilaisuuteen ilmoittauduttuasi.

Tervetuloa!
Parmaco Oy